Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ανακαλύψτε τις πιο μαγευτικές παραθαλάσσιες θέες της Κρήτης

Ανακαλύψτε τις πιο μαγευτικές παραθαλάσσιες θέες της Κρήτης

Η ακτογραμμή της Κρήτης διαθέτει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παράκτιες απόψεις στην Ελλάδα, προσφέροντας ένα μαγευτικό τοπίο που κόβει την ανάσα και είναι ιδανικό για όποιον αναζητά τη φυσική ομορφιά.

Ένα από τα κορυφαία σημεία που πρέπει να επισκεφθείτε είναι η παραλία Ελαφονήσι, γνωστή για τη ροζ άμμο και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά της. Οι ρηχές λιμνοθάλασσες και το μοναδικό τοπίο την καθιστούν παράδεισο για όσους κάνουν ηλιοθεραπεία και τους φωτογράφους.

Ένα άλλο αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφθείτε είναι η λιμνοθάλασσα του Μπάλου, η οποία είναι προσβάσιμη με σκάφος ή με μια γραφική πεζοπορία. Αυτή η περιοχή διαθέτει ένα εντυπωσιακό μείγμα λευκής άμμου και ρηχών γαλάζιων νερών, πλαισιωμένο από απόκρημνους λόφους. Η αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων της λιμνοθάλασσας και του περιβάλλοντος εδάφους δημιουργεί μια εντυπωσιακή θέα που μένει αξέχαστη.

Για μια δραματική παράκτια θέα, κατευθυνθείτε στην παραλία Σεϊτάν Λιμάνια. Φωλιασμένη ανάμεσα σε απόκρημνους βράχους, αυτή η απομονωμένη παραλία προσφέρει ένα εντυπωσιακό σκηνικό από λευκά βότσαλα και καταγάλανη θάλασσα. Η πεζοπορία μέχρι την παραλία είναι περιπετειώδης, αλλά αξίζει τον κόπο για την εκπληκτική θέα.

Τέλος, η παραλία Πρέβελη είναι γνωστή για τον μοναδικό συνδυασμό ενός φοινικόδασους και ενός ποταμού που συναντά τη θάλασσα. Το γραφικό σκηνικό, με το μείγμα πρασίνου και αμμώδους ακτής, προσφέρει μια γαλήνια απόδραση.

Αυτά τα παραθαλάσσια σημεία στην Κρήτη δεν προσφέρουν μόνο αξιοσημείωτη θέα, αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσετε τα ποικίλα και μαγευτικά τοπία του νησιού.