Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Ανακαλύψτε συναρπαστικές δραστηριότητες κοντά στο Gouves Bay Hotel

Ανακαλύψτε συναρπαστικές δραστηριότητες κοντά στο Gouves Bay Hotel

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία και αποτελεί την ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε τα ποικίλα αξιοθέατα του νησιού.

 Είτε αναζητάτε οικογενειακές περιπέτειες, πολιτιστικές εμπειρίες ή εκδρομές στην ύπαιθρο, υπάρχει κάτι για όλους σε κοντινή απόσταση.

Βυθιστείτε στα θαύματα της θάλασσας στο Cretaquarium, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Gouves Bay Hotel. Αυτό το εντυπωσιακό ενυδρείο παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια ζωή που προέρχεται από τη Μεσόγειο και όχι μόνο. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν πολύχρωμα ψάρια, χαριτωμένες θαλάσσιες χελώνες και μαγευτικές μέδουσες καθώς ταξιδεύουν στα υποβρύχια εκθέματα. 

Δροσιστείτε από τον μεσογειακό ήλιο με μια επίσκεψη στο Watercity Waterpark, που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από το Gouves Bay Hotel. Αυτό το εκτεταμένο υδάτινο πάρκο διαθέτει μια σειρά από συναρπαστικές τσουλήθρες, τεμπέλικα ποτάμια και χώρους παιχνιδιού, προσφέροντας ώρες διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Από βόλτες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη μέχρι χαλαρωτικές πισίνες και χώρους ηλιοθεραπείας, υπάρχει κάτι για όλους να απολαύσουν. 

Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο στο Dinosauria Park, σε μικρή απόσταση από το Gouves Bay Hotel. Αυτό το προϊστορικό θεματικό αξιοθέατο μεταφέρει τους επισκέπτες στην εποχή των δεινοσαύρων με αντίγραφα σε φυσικό μέγεθος, διαδραστικά εκθέματα και εκθέσεις απολιθωμάτων. Εξερευνήστε τα δαιδαλώδη μονοπάτια του πάρκου και συναντήστε πανύψηλους δεινόσαυρους, από άγριους T-Rex μέχρι ήπια φυτοφάγα ζώα. 

Από υποβρύχιες περιπέτειες μέχρι πολιτιστικές εξερευνήσεις και γραφικές αποδράσεις στη φύση, η περιοχή γύρω από το Gouves Bay Hotel είναι γεμάτη ευκαιρίες για αξέχαστες ημερήσιες εκδρομές. Είτε ταξιδεύετε με την οικογένεια, είτε με φίλους, είτε μόνοι σας, αυτά τα κοντινά αξιοθέατα υπόσχονται να εμπλουτίσουν τις διακοπές σας  και να σας αφήσουν μόνιμες αναμνήσεις από το χρόνο σας στην Κρήτη.