Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Οικογενειακές εκδρομές στις πόλεις της Κρήτης

Οικογενειακές εκδρομές στις πόλεις της Κρήτης

Η Κρήτη είναι ένας παράδεισος για οικογενειακές διακοπές, προσφέροντας μια σειρά από γοητευτικές παραθαλάσσιες πόλεις ιδανικές για ημερήσιες εκδρομές γεμάτες διασκέδαση και περιπέτεια.

Περιπλανηθείτε στο γραφικό βενετσιάνικο λιμάνι των Χανίων, όπου τα παιδιά θα λατρέψουν να παρακολουθούν τις βάρκες και να ταΐζουν τις φιλικές πάπιες. Επισκεφθείτε το Ναυτικό Μουσείο για μια εκπαιδευτική εμπειρία σχετικά με τη ναυτική ιστορία της Κρήτης. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τις αμμώδεις ακτές της παραλίας της Νέας Χώρας, ιδανική για μια χαλαρωτική οικογενειακή μέρα δίπλα στη θάλασσα.

Στο Ρέθυμνο, περπατήστε στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης, ανακαλύπτοντας την πλούσια ιστορία και τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική της. Το φρούριο Φορτέτζα προσφέρει εκπληκτική θέα και μια συναρπαστική ματιά στο παρελθόν. Για μια πιο διαδραστική εμπειρία, πηγαίνετε με την οικογένεια στο κοντινό υδάτινο πάρκο της Λιμνούπολης για μια μέρα με συναρπαστικές νεροτσουλήθρες και πισίνες.

Στον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται η όμορφη λίμνη Βουλισμένη, που περιβάλλεται από καφετέριες και καταστήματα. Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν μια χαλαρή βόλτα με βάρκα ή να εξερευνήσουν το Αρχαιολογικό Μουσείο για να μάθουν για τα αρχαία αντικείμενα της περιοχής. Η κοντινή παραλία του Αλμυρού προσφέρει ήρεμα νερά και άφθονο χώρο για να παίξουν τα παιδιά.

Η Ελούντα, γνωστή για τα πολυτελή θέρετρά της, προσφέρει επίσης δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια. Κάντε ένα ταξίδι με σκάφος στο ιστορικό νησί Σπιναλόγκα, όπου τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν το παλιό φρούριο και να μάθουν για την ενδιαφέρουσα ιστορία του. Στη συνέχεια, χαλαρώστε στις αμμώδεις ακτές της παραλίας της Ελούντας, που είναι ιδανική για κολύμπι και κατασκευή κάστρων στην άμμο.

Κάθε μία από αυτές τις παραθαλάσσιες πόλεις της Κρήτης προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς, εξασφαλίζοντας αξέχαστες ημερήσιες εκδρομές για όλη την οικογένεια.