Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Συμβουλές για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη

Συμβουλές για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη

Ο προγραμματισμός οικογενειακών διακοπών στην Κρήτη υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη ήλιο, διασκέδαση και περιπέτεια.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι το ταξίδι σας θα είναι ευχάριστο για όλες τις ηλικίες.

Ξεκινήστε επιλέγοντας καταλύματα που απευθύνονται σε οικογένειες, όπως το Gouves Bay Hotel, το οποίο προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, ανέσεις φιλικές προς τα παιδιά και βολικές τοποθεσίες κοντά σε κορυφαία αξιοθέατα. Όσον αφορά τις δραστηριότητες, η Κρήτη έχει κάτι για όλους. Περάστε μια μέρα στο Aquaworld Aquarium & Reptile Rescue Centre στη Χερσόνησο, όπου τα παιδιά μπορούν να μάθουν για τη θαλάσσια ζωή και τα ερπετά. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Cretaquarium, ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία της Ευρώπης, που προσφέρει διαδραστικά εκθέματα που συναρπάζουν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες.

Για περιπέτειες στην ύπαιθρο, εξερευνήστε το γραφικό φαράγγι της Σαμαριάς με τα φιλικά προς την οικογένεια μονοπάτια πεζοπορίας ή απολαύστε μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία Ελαφονήσι, που φημίζεται για τη ροζ άμμο και τα ρηχά νερά της. Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου είναι ένα άλλο σημείο που πρέπει να επισκεφθείτε, ιδανικό για μια μέρα κολύμβησης και πικνίκ.

Το φαγητό στην Κρήτη είναι μια απόλαυση για τις οικογένειες. Πολλές ταβέρνες προσφέρουν μενού φιλικά προς τα παιδιά και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Δοκιμάστε παραδοσιακά κρητικά πιάτα, όπως ντάκος και καλιτσούνια, και μην ξεχάσετε να επιδοθείτε σε τοπικά γλυκά, όπως λουκουμάδες.

Με αυτές τις συμβουλές, η οικογένειά σας θα δημιουργήσει μόνιμες αναμνήσεις απολαμβάνοντας την ομορφιά και τον πολιτισμό της Κρήτης.