Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Χαλάρωση και αναζωογόνηση στο ήσυχο περιβάλλον της Κρήτης

Χαλάρωση και αναζωογόνηση στο ήσυχο περιβάλλον της Κρήτης

Καθώς ο ήρεμος μήνας Μάιος ξεδιπλώνεται στα γαλήνια τοπία της Κρήτης, το νησί καλεί τις κουρασμένες ψυχές να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αυτοφροντίδας και ανανέωσης στα γαλήνια τοπία του.

 Με το άρωμα των αγριολούλουδων στον αέρα και την απαλή ζεστασιά του ήλιου να φιλάει το δέρμα σας, τα καταφύγια ευεξίας της Κρήτης προσφέρουν ένα καταφύγιο χαλάρωσης και αναζωογόνησης μέσα στην αγκαλιά της φύσης.

Αποδράστε από τη φασαρία της καθημερινότητας καθώς βυθίζεστε σε ολιστικές θεραπείες, συνεδρίες γιόγκα και πρακτικές διαλογισμού που έχουν σχεδιαστεί για να καταπραΰνουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Από πολυτελή θέρετρα σπα που βρίσκονται κατά μήκος της ακτογραμμής μέχρι αγροτικά καταφύγια κρυμμένα στα βουνά, οι προτάσεις ευεξίας της Κρήτης καλύπτουν κάθε προτίμηση και ανάγκη.

Αφεθείτε σε θρεπτικά γεύματα φτιαγμένα από φρέσκα, τοπικά προμηθευόμενα συστατικά και ξεκινήστε πεζοπορίες με οδηγό σε παρθένα τοπία που αναζωογονούν τις αισθήσεις και προάγουν την εσωτερική γαλήνη. Επιπλέον, τα καταφύγια ευεξίας της Κρήτης δεν αφορούν μόνο τη χαλάρωση, αλλά και τη σύνδεση και την προσωπική ανάπτυξη. Συμμετέχετε σε εργαστήρια και ομαδικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αίσθηση της κοινότητας και του κοινού σκοπού, είτε πρόκειται για την εκμάθηση μιας νέας τεχνικής mindfulness είτε για τη συμμετοχή σε μια ομαδική συνεδρία διαλογισμού κάτω από τα αστέρια.

Καθώς συνδέεστε με ομοϊδεάτες σας και μοιράζεστε το ταξίδι σας προς την ευεξία, θα βρείτε δύναμη, υποστήριξη και έμπνευση για να συνεχίσετε την πορεία σας και μετά το τέλος του retreat σας. Έτσι, είτε αναζητάτε παρηγοριά στη μοναχική περισυλλογή είτε συντροφικότητα στις κοινές εμπειρίες, τα καταφύγια ευεξίας του Μαΐου στην Κρήτη προσφέρουν ένα μεταμορφωτικό ταξίδι προς την ισορροπία και την ευεξία, αφήνοντάς σας ανανεωμένους και αναζωογονημένους για την επόμενη εποχή.