Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Απομονωμένα χωριά και κρυμμένα διαμάντια στην Κρήτη

Απομονωμένα χωριά και κρυμμένα διαμάντια στην Κρήτη

Ξεφύγετε από τα τουριστικά πλήθη και ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Κρήτης με ένα ταξίδι στα απομακρυσμένα χωριά της και τους προορισμούς της εκτός δικτύου.

Ξεφύγετε από την πεπατημένη και εξερευνήστε τα απομακρυσμένα χωριά που βρίσκονται διάσπαρτα στο άγριο τοπίο της Κρήτης. Αφήστε πίσω σας τη φασαρία των τουριστικών κέντρων και βυθιστείτε στην αυθεντική γοητεία αυτών των παραδοσιακών κοινοτήτων.

Ανακαλύψτε γραφικά χωριά κρυμμένα στα βουνά ή φωλιασμένα κατά μήκος της ακτογραμμής. Περιπλανηθείτε στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια με τα ασβεστωμένα σπίτια που είναι στολισμένα με πολύχρωμα λουλούδια και συναντήστε τους φιλικούς ντόπιους που ασχολούνται με την καθημερινή τους ζωή.

Γνωρίστε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης, καθώς επισκέπτεστε απομακρυσμένα χωριά γεμάτα παράδοση. Εξερευνήστε αρχαίες εκκλησίες, επισκεφθείτε εργαστήρια χειροτεχνίας και μάθετε για πανάρχαια έθιμα και τελετουργίες που διατηρούνται εδώ και γενιές.

Ξεκινήστε γραφικές πεζοπορίες και περιπάτους στη φύση για να ανακαλύψετε κρυμμένα στολίδια που βρίσκονται μέσα στα εκπληκτικά τοπία της Κρήτης. Από κρυφές παραλίες και μυστικούς όρμους μέχρι καταρράκτες και άγρια φαράγγια, δεν λείπουν τα φυσικά θαύματα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Αφεθείτε στις γεύσεις της Κρήτης με επισκέψεις σε παραδοσιακές ταβέρνες και τοπικά εστιατόρια που σερβίρουν αυθεντική κρητική κουζίνα. Δοκιμάστε τοπικές σπεσιαλιτέ φτιαγμένες με φρέσκα, τοπικά προμηθευόμενα υλικά και απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις αυτού του μεσογειακού νησιού.

Ξεκινήστε ένα ταξίδι ανακάλυψης καθώς εξερευνείτε τα απομακρυσμένα χωριά και τα κρυμμένα στολίδια της Κρήτης. Είτε αναζητάτε την πολιτιστική εμβάθυνση, τη φυσική ομορφιά ή απλώς μια ήρεμη απόδραση από τα πλήθη, αυτοί οι προορισμοί εκτός δικτύου προσφέρουν μια ματιά στην αυθεντική καρδιά του νησιού.