Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Συμβουλές για ταξίδια με παιδιά στις καλοκαιρινές διακοπές

Συμβουλές για ταξίδια με παιδιά στις καλοκαιρινές διακοπές

Κάντε τις οικογενειακές σας διακοπές παιχνιδάκι με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για ταξίδια με παιδιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Ξεκινήστε εμπλέκοντας τα παιδιά σας στη διαδικασία προγραμματισμού, επιτρέποντάς τους να βοηθήσουν στην επιλογή δραστηριοτήτων και προορισμών που θα τους αρέσουν.

Πακετάρετε με σύνεση, συμπεριλαμβάνοντας σνακ, και παιχνίδια για να κρατήσετε τα μικρά παιδιά απασχολημένα κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε μαζί σας ένα καροτσάκι για τα μικρότερα παιδιά και βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα φάρμακα και τις πρώτες βοήθειες εύκαιρα.

Προγραμματίστε άφθονα διαλείμματα για να μπορέσουν τα παιδιά να ξεκουραστούν μεταξύ των δραστηριοτήτων. Αναζητήστε φιλικά προς την οικογένεια καταλύματα που προσφέρουν ανέσεις όπως πισίνες, παιδικές χαρές και παιδικές λέσχες για να διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά.

Να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να είστε προετοιμασμένοι να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό και αφήστε αρκετό ελεύθερο χρόνο για περιπέτειες και εξερευνήσεις.

Πάνω απ' όλα, δώστε προτεραιότητα στον ποιοτικό χρόνο που περνάτε μαζί ως οικογένεια και επικεντρωθείτε στη δημιουργία πολύτιμων αναμνήσεων που θα κρατήσουν μια ζωή. Με αυτές τις συμβουλές στο μυαλό σας, μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς άγχος και αξέχαστες με τα μικρά σας.