Δωρεάν μεταφορά από το αεροδρόμιο (για διαμονές άνω των 7 διανυκτερεύσεων) (Ισχύει μόνο για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας) bus
Θαλάσσια σπορ και εμπειρίες που μπορείτε να δοκιμάσετε στην Κρήτη

Θαλάσσια σπορ και εμπειρίες που μπορείτε να δοκιμάσετε στην Κρήτη

Ζήστε συναρπαστικές εμπειρίες από θαλάσσια σπορ και περιπέτειες στα παρθένα νερά της Κρήτης.

Βυθιστείτε σε περιπέτειες που εγγυώνται συγκινήσεις και εμπειρίες ζωής για όλους.

Ζήστε την αδρεναλίνη καθώς ανεβαίνετε στα κύματα και απολαμβάνετε την απέραντη θέα της Μεσογείου σε μια βόλτα με τζετ σκι κατά μήκος της άψογης ακτογραμμής του νησιού.

Πάρτε ένα κουπί και ένα καγιάκ για να δείτε τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού από μια διαφορετική οπτική γωνία, καθώς περιπλανιέστε σε ήσυχους κόλπους και κρυφές θαλάσσιες σπηλιές.

Το stand-up paddleboarding είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε την ισορροπία και τον συγχρονισμό σας, ενώ απολαμβάνετε τον ζεστό μεσογειακό ήλιο και γλιστράτε με ευκολία πάνω στα γαλαζοπράσινα νερά. 

Εξερευνήστε τα βάθη του ωκεανού με τις επιλογές για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Εξερευνήστε πλούσια υποβρύχια περιβάλλοντα για να δείτε την έντονη θαλάσσια ζωή, όπως παιχνιδιάρικα δελφίνια και σπάνιες θαλάσσιες χελώνες.

Χαλαρώστε και απολαύστε ένα ποτήρι τοπικού κρασιού κάνοντας μια εκδρομή με ιστιοφόρο στο ηλιοβασίλεμα, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δύση του ήλιου.

Για όσους τολμήσουν να "βουτήξουν", τα θαλάσσια σπορ και οι περιπέτειες της Κρήτης υπόσχονται πολλές συγκινήσεις, από ήρεμες στιγμές, μέχρι συναρπαστικές εμπειρίες.